Friday, January 14, 2011

Devilish 9star

Cover buku ni sangatlah cute, belek punya belek ayat di dalam, paham jugaklah bahasa ia,,Lulus! checkout dari library,,
ok,caritanya sangat lah unik, mengenai awek namanya Allison yang mempertaruhkan 'soul' (aku rasa roh) nya kepada syaitan bertopengkan manusia iaitu Lanalee. Sebagai ganjaran syaitan memberikan apa yang Allison inginkan. Allison yang cintakan dunia dan kemewahan, x hengat diri, mengabdikan diri nya kepada syaitan sehingga memakan diri nya sendiri. Sahabat baiknya Jane sangat setia kalah lesbian, sanggup menggantikan tempat Allison setelah mengetahui bahawa Alison membuat perjanjian dengan iblis.

Khurafat ke?
Entahlah aku baca jer..
Maureen Johnson
Cerita ni agak ganjil,sebab syaitan a.k.a Laureen, seorang yang sangat menepati janjinya,,ala,,apapun cerita mat saleh memang pelik2 pun,, penulis cerita ni  namanya Maureen kalau tak menulis hobinya ialah fighting evil dengan cara nya yang tersendiri.(macam uncleseeker kot),.1st time aku baca synopsis buku ni, macam movie Jennifer body tu,,tapi cerita dalam buku ni lagi menariklah,,x sama pun
Megan Fox berlakon
Tapi aku rasa cerita ni macam ada kaitan dengan illuminati,pebenda tu??baca sendirilah,,,,sebab iblis a.k.a Mr. Fields telah mengarahkan Laureen untuk menggoda manusia terutamanya yang mempunyai kelebihan tertentu (contoh Jane genius sangat dalam kelas anak prof tu),, Manusia2 seperti Jane ini akan diserap masuk dalam komuniti syaitan untuk menjadi orang tertinggi dalam Kerajaan iblis. Macam zaman sekarang artis2 barat yang popular  jadi agen untuk illuminati macam Lady gaga, justin biber,, Michael jackson
Apa pun buku ni memang best thumbs up,,applaud!
Wahai orang yang beriman, janganlah kamu menurut jejak langkah syaitan; dan sesiapa yang menurut jejak langkah syaitan, maka sesungguhnya syaitan itu sentiasa menyuruh melakukan perkara yang keji dan yang mungkar.”

6 comments:

Mr. TN_SkY said...

:-) nice entry..book2 tuh senang dpt kt kedai2 buku kan?

wanacesh said...

yela,,tpi kter suka pnjm lt library jer,,hua3,,no money no talk ler,,,

BUNGA said...

salam ziarah..
saya dah lama x baca novel. x ada masa.. biasa baca buku cerita anak-anak jer. hehe

wanacesh said...

yerker,,takutnyer dengar,,adkh zaman membaca buku kegemaran sy akan berakhir biler dh ad ank,,huhuh

Mr. TN_SkY said...

Oic~>.kat libaray pun ada? =_=..ahah..no money no talk? no money..kena tanya nuffnang la hehehe

wanacesh said...

nk tngu nufffnang bg duit,,sampai misai tumbuh kt atas mata pun x kn dapat2,,ha3

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment

time kacih daun pisang sudi komen yer,,hihi