Sunday, February 13, 2011

Contest Paling mudah nak Menang!

Selamat menunggu ketibaan Valentine!!!Mengada je kan,,jangan salah paham ye,,aku ingin menunggu valentine bukan nak pi sambut pun,,tapi aku nak p supermarket beli coklat la,,Biasa waktu camni ada promosi coklat,,Haha,,Nak buat stok kat rumah.,

Oh yer,,aku x post entry baru semalam,sebab aku visit satu tempat baru iaitu Syoknyerblogging,,, komuniti blogger masa kini ok, bukan daya mutu dan keunggulan,,iklan kt tv tu,,. Tempat ni masih baru lagi,,Aku dah lama sign up tempat ni,cuma semalam rasa mengada je nak singgah..Tak sangka dah banyak kemajuan.syoknyerblogging kat sini semalam,,jomlah p tengok nape yek,,

1. Pasal contst dia la,aku tahu contest Syoknyerblogging. Komuniti Blogger Masa Kini” dari diri sendirila,,,xde saper pun bagi tahu,,huhu Korang tengok hadiah dia ni,,
1st Prize Fivio.com Value Hosting – 10GB (RM150.00) – 1 orang pemenang

• Webspace : 10 GB
• Data Transfer : 50 GB monthly
• Email : Unlimited
• MYSQL : Unlimited
• Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
• Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
• Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
• 99.9% Uptime & 24/7 Support
• Harga : RM150.00

2nd Prize Fivio.com Value Hosting – 6GB (RM100.00) – 1 orang pemenang

• Webspace : 6GB
• Data Transfer : 40G
• Unlimited MYSQL, Subdomain, Email
• Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
• Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
• Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
• 99.9% Uptime & 24/7 Support
• Harga : RM100.00

3rd Prize Fivio.com Value Hosting – 1GB (RM65.00) – 5 Orang Pemenang

• Webspace : 1GB RAID
• Data Transfer : 10 GB sebulan
• Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
• Addon Domain : 1 domain
• Control Panel : Cpanel
• Lokasi Server : US Datacenter
• 99.9% Uptime & 24/7 Support
• Harga : RM65.00

5 hadiah saguhati

RM 50 setiap seorang

Sebenarnya aku pun x berapa nak paham apa benda yang barang2 macam ayat high tech pasal Pc je,,aku ni dahla buta It,apa yang buat aku faham, ialah duit dia tu la ha33,,,Tengok situ pemenang ada 8 orang sebab ada hadiah saguhati 5 orang..Jadi peluang unutk menang akan tinggi jika sikit je orang yang masuk ,,Apa lagi,,jomlah masuk mana tau tuah kita nampak di kebutaan It,,he3,,Oh yer tarikh tutup hujung bulan Feb ni,,cepat nanti lambat pulakk,,,,Nak tau syarat masuk link ni,,SYOKNYERBLOGGING, komuniti blogger masa kini,,,(iklan),,atau tekan je tajuk post aku kat atas.

Kalau x mau hadiah sebab anda pun x berapa nak paham hadiah kat atas dan juga wang tu,,he3,,tak pe,,cuba singggah sekejap,,Syoknyerblogging kat sini tau,,mana tau,,Hidup anda akan bersinar bermula dari tempat komuniti blogger masa kini nh,,,,he3
2. Aku ni x berapa nak pandai masak.Forum untuk kelab masak memasak memang sesuai lah nutuk aku.Jangan kecewa ye untuk yang x suka masak2 ni,ada banyak lagi tempat anda boleh melepak,macam kelab memancing, kelab bola sepak,Ruang untuk si mat rempit dan juga ruang untuk peminat rim kereta, eh bukan peminat kereta. Oh yer nak main game pun ada!,,Boleh tengok saper juara,,
3. Kepada yagng suka tangkap gambar,,snap muka sendiri yang comel,melukis graphic ke anda boleh menunjukkkan bakat disini,,Yang suka berpantun,,berteka-teki sambung cerita semua ada di Syoknyerblogging ala komuniti blogger masa kini tu,, ni,,
4 lagi satu tempat ni x load lambat sangat la macam sesetengah forum yang aku pergi tu,,Soal jawag agama pun ada,,Boleh tanya ,,apa hukum beli coklat di hari valentine..isu semasa juga,,nak tanya yer,,agak2 malaysia jadi macam mesir ke,,ops,,
5 Selain tiu,,ada jugak tempat untuk meluahkan masalah cintanya,,Korang boleh melampiaskan kesedihan kat forum cinta ni,,xde saper nak marah dan jangan peduli kekasih yang tinggalkan anda tu ,mana tau jodoh korang pun salah sorang dalam forum ni,,hihi,,yang pasti bukan aku la
6.Yang baru dan lama dalam industri muzik ni,,eh salah industri blogger ni,,apa kata kita sama-sama kongsi ilmu kat ruang forum Blogspot atau Wordpress ni,,Kat sini,,kita kenal sifu dan juga kenal anak murid,,mana tau boleh ambik jadi adik angkat,,Untung2 boleh masuk mentor,,Apa aku merepek ni?
7 Yang nak pi melancong ke,,korang boleh belajar cakap mat saleh kat blog ni,,nak mengajar lagilah dialukan,,xsuka?xpe sini  ada ruang belajar bahasa dialek negeri macam kedah serawak kelantan dan macam-macam ada. Anda nak belajar dan diajar sesuatu ,Gerek>> Kedah=Basikal, Sarawak= Kekasih 
8.Kepada yang suka industri hiburan,,kita boleh kongsi lagu apa yang kita suka berkongsi lirik nak ubah lirik,,nak berkaroke xdelah,,,hihi,,nak cari kawan tengok wayang,,nak mengumpat atau mengkritik movie,,marilah sembang kat sini,,banyak kelebihan nya,,Mana tau ada orang jemput anda jadi pengkritik dalam Akademi Fantasia kerana kepedasan anda berhujah,,hahaha

9.Kesimpulannya,,apa kata anda pergi je tengok sendiri kerana aku x tahan dan sakit hati dengan laptop aku ni yang macam nak al kojol la skrin dia liplap ni,,mungkin aku patut pergi forum Syoknyerblogging komuniti blogger masa kini he3, nak tanya berapa harga nak beli skrin baru,,,Harap ada orang boleh kasi harga murah sikit,,he3,,Tolong kami,,bantu kami,,aku anak Hamid Mahmmoood haha,,


P/s: nak gi mandi dulu bye,,(patutlah bau pelik je dari tadi)

16 comments:

RubyZ said...

betul ke coklat murah time tu? bukan mahal gak ke?hahaa

decrewz said...

Jai ada dapat email jugak, belum sampat nak buat..he3.

syaza nazura. said...

singgah dari SB:) jom join contest nazu :D

Mr. TN_SkY said...

hahaha..nak join jugak :-D>.nak lawna ngn cik wana hehe :-p

aaa..yg ayat last skali tuh ahahaha..sampai ke pondok kecil tuh bau :-p

Panas! Valentine Days Vs Maulidur Rasul??

apisv2 said...

slm kunjungan
nice blog;)
blog apisv2

touya said...

Belum join contest tapi dah join Syoknyablogging

Oh! Azizah said...

best-best-best..... yg entry yg best

Thalhah Amir said...

terima kasih sbb join kontest SB. semoga berjaya. :)

wanacesh said...

@RubyZ

ala kt kdai yg promote vlentine murhla,,kter bli coklat crispy je kat mydin

wanacesh said...

@decrewz

buatla biler da masa,,skali tmt tempoh daa,,

wanacesh said...

@syaza nazura.

oh tgk ic dh tau dr syoknyr blogging,,he3,,insyaallah

wanacesh said...

@Mr. TN_SkY

lawan saper yang pling berbau ke cik sky,,he3

wanacesh said...

@apisv2

tQ meow,,,,=)

wanacesh said...

@touya

x pyhla join contest nh,,nti kalah plk cik touya he3

wanacesh said...

@Oh! Azizah

tQ,,nh jiran dr SB nh kan =)

wanacesh said...

@Thalhah Amir

tinkiu ADMIN,,he3,jom g mnum kopi,,bkn duit kopi ye

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment

time kacih daun pisang sudi komen yer,,hihi