Friday, February 11, 2011

Contest senyum paling ceria!!!


Lebarnya senyuman awek kat atas tu ek,,cantik betul gigi yang dia tonjolkan,,,harap2 gigi awek ni original.,,haha,, Hari ni aku nak join satu contest yang dianjurkan oleh CIK NAMEE,, yang bertajuk siapa senyum paling ceria!! Hehehe,,Untuk pengetahuan hadirin semua,,hadiah cik Namee nak bagi lumayan sangat tau,,,iaitu RM100 dan juga hadiah dari United State menanti pemenang!!,,,mana tak bercahaya mata aku terkena panahan  asmara contest ni,,"asmara ini yang hanyutkan kita,,,asmara ini yang hnyutkan aku,,,layan,,
Biar betik,,ni bukan aku tersengeh,,
Nak join contest ni senang jer,follow cik Namee,buat post tajuk macam atas ni dan korang hanya perlu letak pic tersengeh lepas tu bagi tahu apahal nak tersengeh2 macam kerang busuk kan,Lepas tu letak banner atas ni kat sidebar dan jangan lupa ye,, nak tinggalkan link anda pada blog cik Namee,,nak p blog dia,,tekan je tajuk tu atau nama cik Namee yang huruf-huruf besar atas tu.
ni baru aku,,T_T
Aku sedang tersengeh seperti gambar di atas kerana aku rasa teruja dapat mencandat sotong di waktu malam pertama kali dalam hidup aku semasa pergi sampling di Pulau Redang. Walaupun angin tiup menggolek-golekkan bot yang aku naik tapi aku x peduli akan pening-pening lalat. Namun beberapa minit kemudian aku tersungkur duduk sebab mabuk laut dan akhirnya memang takde sotong aku dapat.,,Tapi aku x kisah sebab aku bukan makan sotong pun..kenyal la malas nak kunyah..he3

Oh yer,,lepas tu kena tag 3 orang la..hm...aku rasa bagus aku tagged blogger yang suka letak gmbar diorang yang suka sengeh2 kot,,yela,,dari letak saje2,membazir je,,baik join contest, mana tau sengeh je boleh dapat RM100..Sape2 nak join jomlah ramai2,,

ala tertagged 5 pulak,,xkisahlah,,=P

P/S: Tuah ayam nampk di kaki,,tuah kita nampak di ke"ceria"an ke'sengih'an masing-masing..Merosak kan bahasa betul..eee

6 comments:

creamyfiodesi said...

hahahah! xdpt sotong! hahahaha!
bestnya mncandat sotong..rugila ko xmkn sotong..sdap wei! nyum3!

Mar said...

good luck ea,.utk contest ni

wanacesh said...

@creamyfiodesi

mula2 je best,,pstu lenguh tgn aku tarik2 xdpt gak,,he3,,

wanacesh said...

@Mar

luck dterima,,=) ramai sgt join,,hnya tuah je yg menentukan,,hihi

[kurakura] said...

wahh ! saya di tag ! kihkih . nak join jugak laa . tapi gambar banyak da tade ! haihh . -.-

Kei Seichi said...

hak3...kene tagged..
kene cari balik dalam peti ni nak carik pic senyum ceria ni...haha

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment

time kacih daun pisang sudi komen yer,,hihi