Saturday, March 12, 2011

Ada Header baru~

seronoknya,,aku ada header  baru,,hehehe,,sebenarnya bukan header ku buat pon,,wakaka,,aku dapat template nh kat blogger style,,sedih tengok blog aku xde header,,tengok orang lain ceria je blog ada warna warni kat atas,,ada gambar,,oleh kerana malu nak letak gambar sendiri,aku letak gambar dinosor,,jangan salah paham,,haiwan tu takde kena mengena dengan wajah sebenar aku,,
Harini aku post ringkas je sebab aku malas ( kasi 5 bintang sebab jujur!), pastu aku nak jalan2 baca blog orang,,,lepas tu nak sambung buat thesis,,Wakakaka!,,rupanya thesis aku x siap lagii~,,,,tapi takpe sebab x macam dulu..Sekarang ni lepas aku tulis beberapa perenggan,,aku layan blog dalam beberapa minit,jam, ketika..tapi download sepanjang masa!!!hehe,,harini aku download cerita kingdom of solomon,,best ke??
macam ada lawan-lawan
p/s: mungkin dinosor atas tu patut bagi salam,,panggil hey tu macam kurang ajar,sopan pulak,,hm,,,,,

4 comments:

decrewz said...

Xpe, apa yang penting diutamaklan dulu, blog no 2..he3..

p/s : DInosor mana reti beri salam..he3

Kei Seichi said...

suke templete yg ni lagi....hehe..

Suhami Ahmad said...

alololo...tomelnye T-rex die...

kyle said...

cantek header :)

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment

time kacih daun pisang sudi komen yer,,hihi