Saturday, March 26, 2011

Biar betik nuffnang bagi aku BE?

haa,,hari ni baru aku perasan, aku dapat buffered earnings dari nuffnang....cuba tengok,,,ceh tiba2 nak buat print screen kan,,,

mula-mula hairan gak aku apa benda pendapatan terumpuk tu,rupanya buffered earnings la..Nilah 1st time aku dapat,,fuh,,memang x sangka la,,,tau kenapa??sebab visitor ke blog aku dulu lagi banyak dari sekarang ni,,sejak aku bertapa buat thesis tu lah visitor turun mendadak,,sekarang ni pun aku bangkit tanpa pedulikan lagi trafik,,orang nak datang ,datang,,x mau,datanglah jugak kan..
nampaknya nuffnang ni seperti cinta..bila dikejar dia jual mahal,,bila x peduli dia datang membuat aku tersenyum,,apa2 pun memang aku nak gelak tengok berapa aku dah dapat dari BE ni,,sah-sah lah x banyak,,sebab visitor aku kurang,,hihi,,,tapi alhamdulillah aku bersyukur diberi merasa jugak BE ni yang ditaja oleh DIgi Opera Mini!!!

kalau broadband korang lambat macam siput mengensot2,,apa lagi tukar je dengan DIGI OPERA MINI ni!!
6 kali lagi laju tau kalau berlayar guna hp canggih,,apa guna pakai hp canggih kalau internet lambat macam siput,,,Apa,,FREE????,,biar betul,biar betul,betul?,,cepat sampai 31 May je ni,,!!!

pandai tak aku promote,,wakaka,,makin lari orang adalah kut,,oh yer,,aku nak kongsi sikit apa aku buat akhir2 ni sampai nuffnang kasi surprise pulak bagi BE,,,

1 visitor yang banyak x menjamin tau,,kalau visitor sedang2 pun xpe kot,,segan pulak nak cakap aku berapa,,hihi
2. baru2 ni aku ada hantar tiket ke nuffnang sebab ada masalah dengan akaun nuffnang aku,,sampai 3 tiket aku anta,,mungkin ada kaitan kot
3. dari dulu sampai sekarang aku selalu update aku punya pengurus blog dengan survey tu,,itu petua otai yang selalu dapat BE,,aku dah terbiasa update,,1 kali dalam 2minggu  kot paling malas.
4. last sekali ni yang penting agaknya, x perlu tertunggu-tunggu kerana akan kecewa,IKHLAS kut,blogging je macam biasa,, rezeki masing-masing insyaallah ada,,=) masa je yang tentukan..

pst:::terima kasih Nuffnang,Digi dengan gengblogger semua!!!!syoknyerblogging,,,hihi  

8 comments:

kyle said...

tahniah dpt BE :)

Mutalib attholib said...

Wah.. Tahniah wanacesh! Moga terus success dgn blogging! keep up the good work ;)

wanacesh said...

@kyle
sama-sama!=)

wanacesh said...

@Mutalib attholib
insyaallah blogging selalu,,dapat tambah pengetahuan dn juga menyebarkannya,,nuffnang tu rezeki je =)

saya_arief said...

best woo dapat BE..
:D

wanacesh said...

@saya_arief
dapat rejeki bagus sokmo,hihi

Suhami Ahmad said...

Tahniah! atok dulu pun beriya2 nak dapat BE sampai terdesak nai cari trafik....La ni atok tak pedulikan trafik dah...tapi BE ada gak...hehe

wanacesh said...

@Suhami Ahmad
hahaha!,,samalah kiter tok,,dh tau dh taktik nuffnang skrg,,buat dono jela,,hihi

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment

time kacih daun pisang sudi komen yer,,hihi