Tuesday, February 1, 2011

Wujud ke pontianak yang cun??

assalamualaikum kawan-kawan!!hari ini bersama wana the strongger dalam rancangan,,,,DIAMLAH!!,,rancang,,,,kasi cili kang!!(-,-),,,yea,!!hari ni panas,,angin pun x tiup kuat-kuat,, jadi bolehlah merempit pergi library,,,rajinnyer,,mestilah,,membaca amalan mulia,,,(padahal thesis baru nak buat due date,,,grrr,,,,).aku sebenarnya bukan nak cerita pasal thesis aku yang mungkin memang pun ayat mat saleh tunggang langgang macam naik kuda perang,,,tapi nak cerita pasal cerita mat saleh yang tengah hot sekarang-aku-usha-sebelum-aku-main-blog-lagi,,iaitu VAMPIRE DIARIES!!!!hehehe(ketinggalan zaman betullah minah ni,,)
cun tak??
cerita ni aku dapat dari budak kelas aku abe we namanya,,ia mengisahkan seorang awek namanya,,,,blahblahblahblah,,,,,usha sini ,,(^_^) klik saya!!,,biasanya awek2 suka tengok cerita ni,,(aku pun awek gak! ish,,)sebab hero dengan heroin dia memang cute habis la sekali tengok,,rasa macam diri sendiri yang berlakon,,haha3,,(gila kau wana syok sendiri),,tapi aku tergerak hati nak tengok mula2 sebab heroin elena tu nampak comel je,,tapi hero tak berapa nak hensem la,,(sebenarnya sebab dah takde cerita dalam laptop,,)pastu kawan aku kata cerita nya macam ala-ala twilight,,ala,,,malas gak la sebab movie twilight yang 1st tu macam bosan banyak potpet,,,tapi aku gagahkan gak tengok sebab dah kering-sangat-bosan-infiniti,,,lama-lama aku tengok elena tu macam dah x comel lagi dan tiba-tiba hero nampak hensem,,,fuh,,mungkin lumrah seorang wanita meminati wajah bukan sejenis,,,(astaghfirullahalazim,,kau dah kahwinlah wana,,,huhuh),,ok2,,
mungkin bukan aku yang di tengah,,memang pon!!
sekarang aku layan season 2,,latest aku tengok episode 12 the descent,,season 2 lagi best-super-duper-excellent la dari season 1 yang macam slow sedikit la,,he3,,argh,,,malaslah nak potpet lagi,,xde orang nak peduli pun kau tengok citer pe wana,,kau bukan selebriti pon,,,menyamar la,,haii saya farah brip-brip,,,!!!jom tengok sinetron si jelita dan si jelik,,,,,,,(tension aku naik gila,,,) sudahla jangan baca entry aku yang macam sampah je ni,,,aku pon x suka nak baca

Motif:sebenarnya aku nak ajak korang join sekali tengok citer ni jomlah,,tapi mungkin,,,hmmm,,memang pun orang dewasa jer bole tgk,,,maklumlah citer mat saleh,,x 18sx sikit x boleh,,aku download kat sini syok.org,
cantik gak lah resolusi dia,,,selamat menonton dan muat turun,,!


UPDATE:student kat mesir sekarang diterbangkan kesana kemari by TUDM,,tapi ke Jeddah ok bkn Malaysia,,dan student u Al Azhar cuti setahun,,fuh,,agak2 diorang nak smbung blaja lagi ke bukak cuti nanti,,hm,,,,

9 comments:

Mr. Swift said...

macam perli je? HAHA. :)

ayienchan said...

hero cter twilight pun comel jugak ! awww ;p
http://ayienchan89.blogspot.com/2011/02/kulit-keringberminyakberjerawatsila.html

creamyfiodesi said...

cam xbest je citer nih..
haha~

wanacesh said...

ader gk org nk bcer post spam nh,kah3,,tengs,,,:)

swift:x perli pun,,tp aku mmg suka mkn buah epol mcm cter twilight 2,,hihi

ayiechan: wohh,,lps tgk newmoon dgn eclipse bru rser hero 2 hensem,,he3,,tpi jacob sjer ok!!

trex: best la trex jomla tgk klo mls downlod kasi aku pendrive,,waakakaka,,:D

Mr. TN_SkY said...

hehehe..layan jugak cite nieh eh? =_=

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

wanacesh said...

lyn jela cik sky,,dh boring tahap cipan he3,,

Mr. TN_SkY said...

hahahaha...patut la =_=

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

Firdaus Kasim said...

pontianak x pernah cun nya,, huhu

wanacesh said...

@Firdaus Kasim

dalam crita nh pontianak cun lah,,x caya tgklah,,=P

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment

time kacih daun pisang sudi komen yer,,hihi