Friday, February 4, 2011

mOOd yang Melayang,,

xde mood aku hari ni,walaupun tengahari tadi makan sedap gulai daging dekat kenduri kahwin orang,,ceh mengadu pening kepala,padan muka, saper suruh makan daging banyak,,dah tau awak tu ada tanda2 darah tinggi x boleh makan banyak,,cakap sampai berbuih2 pun takkan dengar bila &*%$#@@,,,,aku pun take over bawak motor depan,,tiba2 kat jalan sibuk orang pusu2 balik raya cina, aku nampak hello kitty a.k.a kitten a.k.a anak kucing daa,,lompat2 kat tengah jalan raya,,,cute nya,,
hai!
hai si comel,tengah nak tangkap rama-rama ke,kelkatu atau belalang,,,(alice berkata in wonderland nya)
aku pun rempitla dekat sikit,,kalau cukup sifat nak bawak balik jadi anak angkat (sakit hati ceh pernah bawa anak kucing buta balik rumah sebab kesian konon,oh ye namanya amy,,^_^ hai!!,),cis kat rumah pun terseksa nak kasi makan hari-hari, tiba-tiba aku tengok darah tersembur keluar dari mulut kucing tu,,habis jalan penuh darah,,rupanya kucing tu terlompat-lompat tadi sebab tengah menggelupur-nazak-sabung-nyawa-kena-tarik-malaikat-maut,,,,kuang ajaq kereta yang bawa laju sebelah aku tadi yang langgar,,!!
hi saya amy yang buta matanya
tapi bukan hati tau,,
HOI!! NAK MAMPUS KE LANGGAR KUCING COMEL!,;*#^%%$*#@@##,,XDE OTAK KE,,,(alice berkata lagi in wonderlandnya,,,)
aku pun berhenti kerana nak menghayati kesakitan yang dialami hello kitty tu,,tapi ceh pun ajak blah sebab dia x sanggup tengok,,kami pun pergi sambil jiwa aku melayang membayangkan yang bukan-bukan,example:kalau aku yang kena,,,,bukan sekali aku nampak kucing mati bergelimpangan kat jalan, banyak kali dah,,biasa dekat jalan besar walau ia hanya seekor kucing,,at least dah terlanggar tu berhenti la tengok langgar apa,,cis,,,mat rempit,,mat ganja lagi mulia la dari kau,, xde mood nak buat thesis,,,bacer buku cerita dulu lahh,,kasi happy-happy dulu,,,,kain pelekat lalala,,kain pelekat lalala(paksa diri jadi sewel)


P/s: kalo kucing yang takde dosa tu pun mati dalam keadaan yang terlalu dasyat,,apalagi aku yang penuh dosa-hati-hitam-kebal-degil-kotor tak cuci-cuci,,gosok pun,,ada daki lagi,,,,
Ya ALLAH ampunkan aku,,mak abahku,,keluargaku dan kawan-kawanku,umat islam berdosa,,bukakan hati kami,,,insafkanlah kami,,,tunjukkan kami jalan,,,sebelum pintu taubat kau tutup,,sebelum ajal menjemput,sebelum kami dihadapan Mu,,amin,,,

4 comments:

creamyfiodesi said...

org skang mane ade sifat kmanusiaan.
rase2 lnggar org pon xmo berenti.
sbab tu byk kes buang baby!
celaka punya manusia!
ok stop..

wanacesh said...

memang pon celaka yg buang baby tu,,klo x mau at least kasi jual la dkt org yg nak,,cis,,

Mr. TN_SkY said...

haish..bila nasfu di atas...akal di bawah..macam nih la..=_=

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA?

wanacesh said...

@Mr. TN_SkY

betul tu,,sumer x nak pakai akal,,main redah jer,,hmm

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment

time kacih daun pisang sudi komen yer,,hihi