Friday, April 1, 2011

BIAR BETUL april ni fool?

1 april ni x payahlah kita semua dok sibuk nak "April fool !" dekat member tersayang dengan terlompat2 nya  macam beruk mak yea,muka pun macam tertelan butang baju kebaya je.. Lepas tu x pasal2 kena sembur balik dengan member tu,,mana taknya 
apa kau x tau ke April fool tu al kafirun kelentong muslim sepanyol sampai banyak yang mati?,,Islam apalah kau ni,,harapkan sunat je nama kau islam!! 
kan dah kena sembur,,lebih baik buat sesuatu yang mendatangkan hasil, dapat hadiah ker,,eratkan persaudaran dengan member sambil berseronok lalalala,,aku perkenalkan,,,jeng jeng jeng...
'BIAR BETUL??!!
hantu macam tunggu bas je
ada hantu waktu siang!!!,,,jangan terkejut kalau sekarang ni macam-macam benda pelik ,,,apa taknya,,semua dok sibuk nak join kempen BIAR BETUL,..sanggup buat apa je asal  dapat durian runtuh harap x himpap kepala laa,  Bagus! bagus! usaha yang murni,,tuah manusia bukan nampak di kaki macam ayam kan, tapi dari rezeki kalau tuhan nak bagi,, pop!,alhamulillah,,he3

sapa2 yang nak mempopularkan member atau sakit hati dengan member xpe, bagus aku je yang popular, tak perlu nak join akademi fantasia,,korang join je kempen BIAR BETUL ni, sempena ulangtahun harian metro yang ke 20 tahun,,muda lagi rupanya,,nak support kempen ni, susah sangat klik je kat lklan,x pun LIKE je harian metro dekat facebook, letak la gambar yang BOOM! dan letak  la tajuk gambar yang WAH~~~ untung sabut, timbul la korang dapat jadi model terjun untuk front cover kat harian metro..hihi,,ada peraduan jugak tau,,ok ke kalau aku join sekali

KEMARUK NAK JADI VAMPIRE


psst: terima kasih nuffnang dan metro support blog aku dengan BE no 2 ^___^

11 comments:

Raji berkata said...

aish mcm2 entertainment sekarang =.="
xckup dgn bang2 boom

Silent said...

ade bakat kau nak ganti kaklimah
tahniah!

Khairil said...

Saya tak sokong kalau kita nak specific sambut april fool pada 1 Apr...lagi satu kalau nak pekena kawan2 pun saya x setuju kalau keterlaluan...

Mutalib attholib said...

hmm.. Moga kita diberi kebijaksanaan utk memilih yang hak dan yang menolak yang batil..

Suhami Ahmad said...

wah...bulih ke popular cmni? hihi

wanacesh said...

@Raji berkata
alamak btu gk ckp rajiee,,huhu,,bnda gini yg buat pemuda pemudi bangsa lemah kan huhu

wanacesh said...

@Silent x naklah,,x best la jadi pemes nti org gelak2 rs mcm bodo je

wanacesh said...

@Khairil
x pyh la pekena kwn2 nanti dia x nak blnja mkn lagi =(

wanacesh said...

@Mutalib attholib
uwaa!!sedih2,,smoga kiter dpt tau mn yg elok mn yg lalai lepas ni huhu

wanacesh said...

@Suhami Ahmad
atok nk femes bolehla nh,,kalo kiter femes marh pulk cik abg kt umah

Suhami Ahmad said...

wah...baik tak yah pemes...nnt jd macam cikgu Shida...org cop tak betul...sian kan

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment

time kacih daun pisang sudi komen yer,,hihi